Welcome

Verden Av Kosmetisk Kirurgi: Er Det Ting Jeg Trenger Å Vite?

For å være fornøyd med din kosmetiske prosedyre, må du få en fullstendig forståelse av hva du kan forvente. Det er mange spørsmål du må stille legen din om hans erfaring og hva du kan forvente av din kosmetiske prosedyre. Fortsett å lese denne artikkelen slik at du er fornøyd med operasjonen.

Spør kirurgen din hvordan han eller hun vil forhindre dannelse av blodpropp under operasjonen. Vanligvis vil du få en blodfortynner for å forhindre dannelse av blodpropp. Hvis dette er løsningen kirurgen din vil bruke, må du kontakte legen din for å forsikre deg om at du trygt kan ta blodfortynnere.

Forbered deg på et stort utvalg av spørsmål fra venner og familie før du får noen form for kosmetisk kirurgi. Mange forstår ikke eller respekterer fordelene som en kosmetisk prosedyre gir, og de kan i utgangspunktet være fordømmende. Vær tålmodig med disse menneskene og hjelp dem til å forstå hvorfor du valgte å gjøre dette.

Hvis årsaken til operasjonen din er noe annet enn kosmetisk estetikk, kan du kalle det rekonstruktivt i stedet for kosmetisk. Det er et stigma forbundet med plastisk kirurgi, så det kan hjelpe å endre ordlyden litt.

Du bør stille spesifikke spørsmål og tenke på visse problemer når du velger en kosmetisk kirurg. Du bør ikke velge kirurg på pris alene. Du vil ha en brett-sertifisert kirurg. Du vil ha en kirurg som tar deg tid til å svare på spørsmål og frykt. Du bør stole på instinktet ditt. Hvis kirurgen gjør deg ukomfortabel, bør du finne en annen.

Et viktig aspekt av kirurgiforskning før kosmetisk kirurgi er en undersøkelse av kirurgens feilbehandling. Du vil vite om han eller hun har hatt noen krav mot ham eller henne. Selv om enhver kirurg kan ende opp med en misfornøyd pasient, vil flere krav være et stort rødt flagg.

Du bør spørre kirurgen hva som ville skje hvis du ikke var fornøyd med resultatene. Hvis noe gikk galt under prosedyren. Kirurgen din skal være ærlig med deg. Gi deg beskjed om at du kan sende inn et krav om feilbehandling. Hvis kirurgen ikke er ærlig om dette emnet, bør du gå til en annen klinikk.

Det er viktig å huske at kirurgiske inngrep har potensielle risikoer. Forsikre deg om at du diskuterer risiko med kirurgen, slik at du er klar over hva som er involvert. Hvis du avveier fordelene mot risikoen, vil du kunne ta en informert beslutning.

Finn ut hvor mange ganger kirurgen har forhåndsformet prosedyren du ønsker. Kirurger blir dyktigere når de utfører de samme prosedyrene flere ganger. Når han har gjort flere prosedyrer, vil det øke mengden individer han har håndtert. En lege som har utført mange operasjoner vil ha mange referanser til tidligere pasienter.

Etter å ha lest denne artikkelen, bør du innse viktigheten av å bli informert om kosmetisk kirurgi før du planlegger en avtale med en lege. Bruk disse tipsene som er angitt i denne veiledningen for å få best mulig kosmetisk kirurgi.